logo-P_G

P&G GYÁRMEGNYITÓ, GYÖNGYÖS

Összetett esemény szervezése a P&G legmagasabb vezetői, kormányzati, üzleti döntéshozók és a sajtó részvételével, betartva a gyár szigorú forgatási és beléptetési szabályait

Egy összetett kihívás public affairs és eseményszervezési szempontból is.

A P&G Magyarországon második gyárát építette meg Gyöngyösön. A gyár ünnepélyes megnyitóján Magyarország miniszterelnöke mellett több prominens vezető is részt vett. A megnyitót komoly egyeztetés előzte meg, a rendezvény megszervezése igen nagy körültekintést kívánt. Az összetett vendégkör – beleértve a vállalat saját munkatársait, a P&G vezetőségét, és más üzleti döntéshozókat, valamint a sajtó munkatársait – egyidőben való mozgatásához és a különböző igények és korlátozások egyidejű betartásához, szükség volt szenior eseményszervezőink és tanácsadóink munkájára, valamint professzionális alvállalkozókra.

FELADAT

Az új pelenkagyár hivatalos megnyitóünnepségének és sajtóeseményének megszervezése politikusok és a kormány képviselőinek részvételével.

SZOLGÁLTATÁSOK

KIHÍVÁS / ÖTLET / ESZKÖZÖK

Az intenzív lobbi- és public affairs tevékenységnek köszönhetően a miniszterelnök és magas rangú kormánytisztviselők részvételével, nagyszabású sajtórendezvény és gyármegnyitó megszervezése és lebonyolítása.

EREDMÉNY

26 milliós elérés
(160%-os növekedés a célhoz képest).
Több mint 100 sajtómegjelenés.