Jó itt lenni

Szeretünk bejárni, szeretjük a kollégákat, jól érezzük magunkat.
Hisszük, hogy csak jó hangulatban lehet hatékonynak lenni, és csak élvezettel lehet minőségi munkát letenni az asztalra. Minden az emberi kapcsolatokról szól.
Mi és az ügyfelek, mi és az újságírók, és mi, egymás közt. Az egymás és az egymás munkája iránti tisztelet adja meg az alapot, amire építkezni tudunk, de ez kevés ahhoz, hogy jó csapat legyünk. Ahhoz, hogy legyenek közös célok, közös élmények kellenek. Aki itt dolgozik, azért teszi, mert ő is hisz abban, amiben a többiek. Hogy fontos jól lenni, és jó itt lenni.

Értékeinket ezekben is szeretnénk visszatükrözni:

Juttatások

Kezdjük azzal, hogy a cég sikere a te sikered is, ezért évente lehetőség szerint bónuszt adunk. Ha új ügyfél „néz be” hozzánk neked köszönhetően, ezt is jutalmazzuk.

Egészség

A rugalmas munkaidő és a home office nálunk alap. A lelki egészségedhez fel is kell töltődnöd. Ezért van az, hogy a túlórázás ellen aktívan fellépünk.

Jövő

Ha te tudod, mit akarsz, mi tudunk segíteni. Szakmailag, pozícióban, juttatásokban. Nálunk az a jó, hogy nem kell kilépned ahhoz, hogy új kihívást keress: egy új ügyféllel, vagy egy új divízió beindításával együtt léphetünk feljebb.

Munka-magánélet egyensúly

Az, aki nem él, a kommunikációs szakmában nem lehet sikeres. Nekünk fontos, hogy legyen magánéleted, mert ebből tudsz meríteni, amikor nálunk dolgozol. Ismerned kell a világot, az embereket, így lehetsz sikeres nálunk.

Család

Sok fiatal jön hozzánk. Ők vagy családalapítás előtt vannak, vagy után. Nincs jobb vagy rosszabb verzió, csak egy helyzet, amit meg kell oldanunk együtt. Ez sikerülni szokott és ami a legfontosabb, mindannyiunk megelégedésére.

Tréningek, képzések

Onnantól, hogy belépsz, folyamatosan szem előtt tartjuk egyéni fejlesztésedet. Veled egyeztetve alakítjuk a jövőt, törekszünk rá, hogy abba az irányba lépkedhess, ami téged a legjobban érdekel.

PresSzó

Feltöltődésre, a kapcsolatok erősítésére, szakmai tapasztalatcserére ad lehetőséget a heti közös személyes vagy akár online kávézás. Minden szerdán bekapcsolódhatsz a beszélgetésbe, megoszthatod friss sikered vagy brainstormingolhatsz egy izgalmas kérdésben.

Ünnepek

Ez nálunk tényleg szent, mint ahogyan a hétvégék is. A munkaszombatokat nem dolgozzuk le. Karácsonykor pedig két hétre bezárjuk az irodát, és mindez nem érinti az éves szabadságkeretedet. Mindezt összehangoljuk az ügyfelek igényeivel.