logo-MEKH

MEKH CSALÁDI NAP

550 fős Családi nap a Rukkel-tónál a MEKH dolgozói számára

Minden évben kell valami újat mutatni! Ehhez a kihíváshoz növünk fel minden évben. 2019-ben egymásra kellett találni, kódfejtés segítségével, és akinek sikerült, nem maradt ajándék nélkül! Az eseményt egy mindenkit foglalkoztató kreatív ötlet köré szerveztük, még az ételeket is ennek megfelelően válogattuk össze. A vizes EB évében minden a víz körül forgott és ez nagyon bejött!

FELADAT

A MEKH dolgozói és családjaik részére 550 fős, egész napos családi nap szervezése külső helyszínen. Az esemény teljes koncepciójának kidolgozása, a rendezvény teljes körű megszervezése, lebonyolítása az utaztatástól az étkezéseken át a programokig.

SZOLGÁLTATÁSOK

KIHÍVÁS / ÖTLET / ESZKÖZÖK

Egy 550 fős rendezvénynél a jó helyszínválasztáson nagyon sok múlik. A Rukkel-tó ideális otthont adott a több mint 30 féle nyári programnak, ezek között a sportbajnokságoktól a színházi programokig mindenki megtalálta a hozzá épp illő lazulási lehetőséget. Az esemény igazi kihívása a 28 alvállalkozó rutinos koordinálása volt. A projektet a koncepcióalkotástól, a programfüzet tervezésén keresztül a rendezvényelemek bonyolításáig rendezvényes csapatunk menedzselte.

EREDMÉNY

Hat éven át szerveztük a MEKH család napját 350 felnőtt és 200 gyerek részére, mind az ügyfél, mind a résztvevők teljes elégedettsége mellett.